×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 398 niet laden

Biografie - CV

 

Brigitte Heitzer (1979) is een veelzijdige actrice en zangeres. In 2007 won ze bij de AVRO de finale van de televisie zoektocht "Op Zoek naar Evita". Ze vertolkte de rol van Evita anderhalf jaar in Nederland en Belgie. Deze rol leverde haar een Johny Kraaikamp Musical Award nominatie op voor Beste vrouwelijke Hoofdrol.

 

Na Evita volgden grote rollen in diverse musicals waaronder All shook Up (Nathalie), Petticoat (Alternate Pattie Jagersma) en Miss Saigon (Ellen), allen bij Joop van den Ende Theaterproducties. Na Miss Saigon volgde haar eerste toneelrol. Onder regie van Bruun Kuijt was ze naast oa Peter Tuinman en Genio de Groot als Sheila te zien in de thriller Dial M for Murder van Het Thrillertheater.

 

Afgelopen seizoen was ze te zien als Lynette in Putting it Together van PIT Producties waarvoor ze een Muscial Award won op 7 januari 2015  in de categorie "Beste Vrouwelijke bijrol in een kleine musical". Ook tourde ze afgelopen seizoen door het land met 50 Tinten de Parodie van het ToneelTheater. December 2014 is Brigitte bevallen van een zoon en momenteel is ze met zwangerschapsverlof.

 

 

Uitgebreide te downloaden Bio en CV

 

pdfKlik hier voor volledige biografie

 

pdfKlik hier voor volledige cv