De Graaf & Cornelissen Entertainment gaat in seizoen 2018/2019 met de Andrew Lloyd Webber musical Evita touren langs de Nederlandse theaters. Bijzonder is het dat Brigitte Heitzer haar gelauwerde rol van Eva Péron na tien jaar opnieuw op zich zal nemen. Voor haar het perfecte moment omdat ze het gevoel heeft dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden. René van Kooten speelt de rol van Che en Marijn Brouwers is Juan Péron. Esmée Dekker speelt Mistress en is alternate Evita, Yoran de Bont speelt Magaldi.

     

evita-720x250

 

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe..

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.
Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

 

Bekijk de You Tube trailer HIER

 

Kaarten bestellen & meer informatie: WWW.EVITADEMUSICAL.NL

 

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Wognum viert het 95-jarig bestaan met aansprekend muziektheater voor volwassenen en kinderen. MusicMix is een wervelende theatervoorstelling met het thema: Disney. De voorstelling is op zondag 15 oktober, 15.00 uur in de grote zaal van Theater Het Park in Hoorn. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen.

 

MusicMix brengt een aansprekende muzikale vertelling, geschreven door Tineke van Diepen en tot script bewerkt door Lore Koelemeijer. De muziek wordt gespeeld door het 50-muzikanten tellende fanfareorkest van Ons Genoegen o.l.v. dirigent Bert Willemsen, aangevuld met een combo van gitaar, bas, piano en drums, én de slagwerkgroep o.l.v. John Overboom. Luister naar de mooiste muziek uit de bekendste Disneyfilms. Wie kent ze niet, de songs uit Sneeuwwitje, Junglebook, Pocahontas of the The Pirates of the Caribbean?      

 

Foto MusicMix 2017 2

 

De muzikale vertelling

Een jonge en talentvolle prinses laat zich verleiden tot het wegschenken van haar talenten. In ruil hiervoor beleeft zij de meest fantastische avonturen. Het verhaal wordt opgevoerd door een cast van grotendeels jonge spelers. Lokale uitblinkers op gebied van theater, zang en dans: Jette Koelemeijer, Daniëlle Koeman, Annika Besseling, Anke Strouken, Fleur Stam, Jacqueline van Etten, Marjolein Kraft, Thomas Leek, Robbert van Tol en leden van balletvereniging Pas de Deux. De regie is in handen van Lore Koelemeijer. Laat je verrassen, verwonderen en ontroeren in een totaalbeleving van muziektheater!                                                                    

 

Kaarten

Kaarten á € 20,00 (incl. garderobe en pauzedrankje) zijn te bestellen via:

www.onsgenoegen-wognum.nl

MusicMix 2017

Wanneer: zondag 15 oktober; 15.00 uur

Waar: Theater Het Park in Hoorn

 

zondag, 16 april 2017 09:57

The Full Monty 2018

Brigitte Heitzer vanaf 19 januari 2018 in de theaters te zien met The Full Monty

 

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!

 

TheFullMonty Visual Totaal RGB foto Roy Beusker

De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs.

 

Met Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Dennis Willekens, Brigitte Nijman, Ad Knippels, Juneoer Mers, Kick Spijkerman, David van den Tempel, Hilke Bierman & Julia Herfst.

 

Voor alle tourdata & tickets kijk hier: http://www.dommelgraafencornelissen.nl/voorstelling/the-full-monty 

 

De Full Month trailer bekijk je hier: https://www.youtube.com/watch?v=D8lquktv0tU&feature=youtu.be 

 

Pagina 1 van 7