Muziekvereniging Ons Genoegen uit Wognum viert het 95-jarig bestaan met aansprekend muziektheater voor volwassenen en kinderen. MusicMix is een wervelende theatervoorstelling met het thema: Disney. De voorstelling is op zondag 15 oktober, 15.00 uur in de grote zaal van Theater Het Park in Hoorn. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen.

 

MusicMix brengt een aansprekende muzikale vertelling, geschreven door Tineke van Diepen en tot script bewerkt door Lore Koelemeijer. De muziek wordt gespeeld door het 50-muzikanten tellende fanfareorkest van Ons Genoegen o.l.v. dirigent Bert Willemsen, aangevuld met een combo van gitaar, bas, piano en drums, én de slagwerkgroep o.l.v. John Overboom. Luister naar de mooiste muziek uit de bekendste Disneyfilms. Wie kent ze niet, de songs uit Sneeuwwitje, Junglebook, Pocahontas of the The Pirates of the Caribbean?      

 

Foto MusicMix 2017 2

 

De muzikale vertelling

Een jonge en talentvolle prinses laat zich verleiden tot het wegschenken van haar talenten. In ruil hiervoor beleeft zij de meest fantastische avonturen. Het verhaal wordt opgevoerd door een cast van grotendeels jonge spelers. Lokale uitblinkers op gebied van theater, zang en dans: Jette Koelemeijer, Daniëlle Koeman, Annika Besseling, Anke Strouken, Fleur Stam, Jacqueline van Etten, Marjolein Kraft, Thomas Leek, Robbert van Tol en leden van balletvereniging Pas de Deux. De regie is in handen van Lore Koelemeijer. Laat je verrassen, verwonderen en ontroeren in een totaalbeleving van muziektheater!                                                                    

 

Kaarten

Kaarten á € 20,00 (incl. garderobe en pauzedrankje) zijn te bestellen via:

www.onsgenoegen-wognum.nl

MusicMix 2017

Wanneer: zondag 15 oktober; 15.00 uur

Waar: Theater Het Park in Hoorn

 

zondag, 16 april 2017 09:57

The Full Monty 2018

Brigitte Heitzer vanaf 19 januari 2018 in de theaters te zien met The Full Monty

 

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty!

 

TheFullMonty Visual Totaal RGB foto Roy Beusker

De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten. Aanstekelijk, pikant en ontroerend met swingende songs.

 

Met Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Dennis Willekens, Brigitte Nijman, Ad Knippels, Juneoer Mers, Kick Spijkerman, David van den Tempel, Hilke Bierman & Julia Herfst.

 

Voor alle tourdata & tickets kijk hier: http://www.dommelgraafencornelissen.nl/voorstelling/the-full-monty 

 

De Full Month trailer bekijk je hier: https://www.youtube.com/watch?v=D8lquktv0tU&feature=youtu.be 

 

dinsdag, 21 maart 2017 18:57

Into the Woods tour 2017

Vanaf 10 februari 2017 in de theaters. Into The Woods 
 

Sondheims sprookjesmusical voor volwassenen met topcast en 15-koppig orkest. Wereldberoemd en meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim creëerde met Into the Woods, een modern sprookje over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen. Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak.

 into the woods teaserpicture

Voor all tourdata & tickets kijk hier: http://intothewoods.nu

De Into the Woods trailer bekijk je hier: https://www.youtube.com/watch?v=XsNBY5jvovs&app=desktop

 

 

 

 

Pagina 1 van 7