Vanaf Januari 2020 speelt Brigitte Heitzer naast Soy Kroon en Ellen Pieters in "Goodbye, Norma Jeane" -- De laatste nacht van Marilyn Monroe.

 

Marilyn Monroe. Een actrice. Een wereldberoemd icoon. Een begeerd sekssymbool. Een turbulent leven. En een dood waarover nog altijd de meest bizarre verhalen rond gaan. Wat gebeurde er op 5 augustus 1962? Het is 1984. Henri Mortensen, een jonge en ambitieuze journalist, belt ergens in Europa aan. Een vrouw van 58 opent de deur en stelt zich voor als Jane Edwards, maar de jongeman weet wel beter: de vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker. Ooit beroemd als Marilyn Monroe en waarvan de wereld niet beter weet dan dat ze 22 jaar eerder, op 5 augustus 1962, is overleden. Verbijsterd laat de vrouw de jongeman binnen. Ze is bang dat haar geheim bekend zal worden en doet er alles aan om hem te overtuigen het verhaal niet te publiceren.

  

BG A2 BRIGITTE A2 kopie 3

 

Goodbye Norma Jeane speelt van Januari 2020 t/m Mei 2020.

 

Kaarten bestellen & meer informatie: www.marilynmusical.nl

 

De Graaf & Cornelissen Entertainment gaat in seizoen 2018/2019 met de Andrew Lloyd Webber musical Evita touren langs de Nederlandse theaters. Bijzonder is het dat Brigitte Heitzer haar gelauwerde rol van Eva Péron na tien jaar opnieuw op zich zal nemen. Voor haar het perfecte moment omdat ze het gevoel heeft dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden. René van Kooten speelt de rol van Che en Marijn Brouwers is Juan Péron. Esmée Dekker speelt Mistress en is alternate Evita, Yoran de Bont speelt Magaldi.

     

evita-720x250

 

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe..

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.
Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

 

Bekijk de You Tube trailer HIER

 

Kaarten bestellen & meer informatie: WWW.EVITADEMUSICAL.NL

 

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Wognum viert het 95-jarig bestaan met aansprekend muziektheater voor volwassenen en kinderen. MusicMix is een wervelende theatervoorstelling met het thema: Disney. De voorstelling is op zondag 15 oktober, 15.00 uur in de grote zaal van Theater Het Park in Hoorn. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen.

 

MusicMix brengt een aansprekende muzikale vertelling, geschreven door Tineke van Diepen en tot script bewerkt door Lore Koelemeijer. De muziek wordt gespeeld door het 50-muzikanten tellende fanfareorkest van Ons Genoegen o.l.v. dirigent Bert Willemsen, aangevuld met een combo van gitaar, bas, piano en drums, én de slagwerkgroep o.l.v. John Overboom. Luister naar de mooiste muziek uit de bekendste Disneyfilms. Wie kent ze niet, de songs uit Sneeuwwitje, Junglebook, Pocahontas of the The Pirates of the Caribbean?      

 

Foto MusicMix 2017 2

 

De muzikale vertelling

Een jonge en talentvolle prinses laat zich verleiden tot het wegschenken van haar talenten. In ruil hiervoor beleeft zij de meest fantastische avonturen. Het verhaal wordt opgevoerd door een cast van grotendeels jonge spelers. Lokale uitblinkers op gebied van theater, zang en dans: Jette Koelemeijer, Daniëlle Koeman, Annika Besseling, Anke Strouken, Fleur Stam, Jacqueline van Etten, Marjolein Kraft, Thomas Leek, Robbert van Tol en leden van balletvereniging Pas de Deux. De regie is in handen van Lore Koelemeijer. Laat je verrassen, verwonderen en ontroeren in een totaalbeleving van muziektheater!                                                                    

 

Kaarten

Kaarten á € 20,00 (incl. garderobe en pauzedrankje) zijn te bestellen via:

www.onsgenoegen-wognum.nl

MusicMix 2017

Wanneer: zondag 15 oktober; 15.00 uur

Waar: Theater Het Park in Hoorn

 

Pagina 1 van 8