vrijdag, 06 maart 2015 00:00

Brigitte Heitzer op 36ste PJ's MaartConcert

Elke 2de zaterdag van maart organiseert Chr. Harmonievereniging Prinses Juliana uit Klaaswaal haar MaartConcert, op 14 maart in 2015 alweer voor de 36ste keer. PJ’s MaartConcert is uitgegroeid tot een jaarlijks muzikaal evenement met grote publieke belangstelling. In menig agenda staat reeds vroeg de 2de zaterdag van maart het MaartConcert alweer genoteerd. Een scala aan artiesten en andere gasten hebben de revue gepasseerd. Ook in de editie van 2015 kan PJ weer een veelzijdige artiest verwelkomen, medewerking zal worden verleend door musicalster Brigitte Heitzer. Samen met het harmonieorkest van PJ zal deze fantastische zangeres enkele nummers ten gehore brengen.

 

Het harmonieorkest van Prinses Juliana staat dit jaar ook al weer 37 jaar onder leiding van Alex Zwijgers en speelt het grootste deel van haar bestaan als harmonieorkest in de 1ste divisie. Terecht mag blijken uit het concours resultaat van november jl. Daar werd o.a. Divertimento van Oliver Waespi uitgevoerd, een zeer moeilijke muzikale uitdaging voor orkesten in de 1ste divisie. Een beloning met een dikke eerste prijs van 88.6 punten viel het orkest ten deel. Het MaartConcert zal worden gepresenteerd door Margriet de Graaf. Zij presenteert al vele jaren op leuke en originele wijze de concerten van PJ en is een veel gevraagd presentatrice, zowel binnen als buiten de Hoeksche Waard.

 

De verkoop van de kaartjes voor het 36ste MaartConcert is reeds in volle gang. Het MaartConcert van Prinses Juliana vindt plaats op zaterdag 14 maart a.s. in sporthal Cromstrijen in Numansdorp. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur. Toegangsbewijzen a Eur 15,00 zijn te reserveren via http://pjklaaswaal.nl/kaarten,  e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-41661778. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pjklaaswaal.nl en is PJ ook te volgen via Facebook en Twitter.

 

Zie hier voor een preview: https://www.youtube.com/watch?v=H1cn8s-EZWY