zaterdag, 09 september 2017 09:18

Brigitte Heitzer speelt hoofdrol in MusicMix 2017 Disney

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Wognum viert het 95-jarig bestaan met aansprekend muziektheater voor volwassenen en kinderen. MusicMix is een wervelende theatervoorstelling met het thema: Disney. De voorstelling is op zondag 15 oktober, 15.00 uur in de grote zaal van Theater Het Park in Hoorn. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen.

 

MusicMix brengt een aansprekende muzikale vertelling, geschreven door Tineke van Diepen en tot script bewerkt door Lore Koelemeijer. De muziek wordt gespeeld door het 50-muzikanten tellende fanfareorkest van Ons Genoegen o.l.v. dirigent Bert Willemsen, aangevuld met een combo van gitaar, bas, piano en drums, én de slagwerkgroep o.l.v. John Overboom. Luister naar de mooiste muziek uit de bekendste Disneyfilms. Wie kent ze niet, de songs uit Sneeuwwitje, Junglebook, Pocahontas of the The Pirates of the Caribbean?      

 

Foto MusicMix 2017 2

 

De muzikale vertelling

Een jonge en talentvolle prinses laat zich verleiden tot het wegschenken van haar talenten. In ruil hiervoor beleeft zij de meest fantastische avonturen. Het verhaal wordt opgevoerd door een cast van grotendeels jonge spelers. Lokale uitblinkers op gebied van theater, zang en dans: Jette Koelemeijer, Daniëlle Koeman, Annika Besseling, Anke Strouken, Fleur Stam, Jacqueline van Etten, Marjolein Kraft, Thomas Leek, Robbert van Tol en leden van balletvereniging Pas de Deux. De regie is in handen van Lore Koelemeijer. Laat je verrassen, verwonderen en ontroeren in een totaalbeleving van muziektheater!                                                                    

 

Kaarten

Kaarten á € 20,00 (incl. garderobe en pauzedrankje) zijn te bestellen via:

www.onsgenoegen-wognum.nl

MusicMix 2017

Wanneer: zondag 15 oktober; 15.00 uur

Waar: Theater Het Park in Hoorn