zondag, 27 mei 2018 10:30

Brigitte Heitzer speelt Evita theaterseizoen 2018-2019

De Graaf & Cornelissen Entertainment gaat in seizoen 2018/2019 met de Andrew Lloyd Webber musical Evita touren langs de Nederlandse theaters. Bijzonder is het dat Brigitte Heitzer haar gelauwerde rol van Eva Péron na tien jaar opnieuw op zich zal nemen. Voor haar het perfecte moment omdat ze het gevoel heeft dat ze deze rol nu met nog meer diepgang kan spelen dan tien jaar geleden. René van Kooten speelt de rol van Che en Marijn Brouwers is Juan Péron. Esmée Dekker speelt Mistress en is alternate Evita, Yoran de Bont speelt Magaldi.

     

evita-720x250

 

De tomeloze ambitie van de jonge Eva Duarte brengt haar van tweederangs actrice tot first lady en machtigste vrouw van Argentinië. Geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en omstreden tot op de dag van vandaag. Een vrouw die tot het uiterste ging en door het noodlot jong stierf. Een heilige en een hoer. Maar nog altijd een mythe..

In een tijd waarin we leven met machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood, stelt de musical Evita iemand centraal die hen voorging in niet te stuiten ambitie.
Een nieuwe groots opgezette versie van de wereldberoemde musical van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, met de hits ‘Don’t Cry for me Argentina’ en ‘You Must Love Me’, begeleid door een negenkoppig live-orkest.

 

Bekijk de You Tube trailer HIER

 

Kaarten bestellen & meer informatie: WWW.EVITADEMUSICAL.NL